SV Woltersum spaart

Ledenvoordeel

Omdat SV Woltersum een partnervereniging van FC Groningen is, kun je bij geselecteerde thuiswedstrijden tegen een gereduceerd tarief kaarten aanschaffen via deze website. Toch liever een andere wedstrijd bezoeken? Koop óók dan via onderstaande link om zo ons doel te bereiken.

De €10,00 kaartenactie is alleen voor deze geselecteerde wedstrijden beschikbaar:

– Sparta Rotterdam
– FC Utrecht
– Vitesse
– AZ

Per aangeschafte kaart spaar je €1,00 voor het spaardoel, ook wanneer je via deze website kaarten bestelt voor de reguliere wedstrijden. Een unieke kans om samen met jouw voetbalvrienden live Eredivisie voetbal te kijken en samen te sparen voor het spaardoel van de club.

Bestelproces:

• Registreer of log in.
  • Bij de wedstijden Sparta Rotterdam, FC Utrecht, Vitesse en AZ: Kaarten kosten EUR 10.- per kaart indien er is gekozen voor een vak waar EUR 18,- bij staat. Het juiste bedrag wordt later in het bestelproces aangepast.
  • Betaling met iDEAL.
  • Kaart(en) worden toegestuurd per eticket of per post.