SCHEIDSRECHTERS GEZOCHT!

SV Woltersum

Scheidsrechter(s) gezocht!

Zoals iedereen inmiddels wel weet zijn wij altijd vrijwilligers nodig. Gelukkig zijn er altijd wel een aantal mensen die wat willen doen om alles draaiend te houden, waar wij erg blij mee zijn. Nu wordt het echter steeds moeilijker om vrijwillige scheidsrechter(s) te vinden voor zowel de jeugd op zaterdag als het tweede elftal op zondag.

Dit heeft een aantal keer geleid dat we een scheidsrechter tegen betaling in moeten huren omdat anders de wedstrijd niet gespeeld kan worden. We willen dit natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen en willen hierbij vragen of er mensen zijn die af en toe eens de fluit ter hand willen nemen om een wedstrijd te leiden.

Ook als je iemand buiten de vereniging kent die dit af en toe eens wil doen, horen wij dat graag.